Upload je CV

Talent in Finance helpt Finance & Control professionals bij het zetten van een volgende carrièrestap. Wij geven inzicht in mogelijkheden en kansen in de arbeidsmarkt en openen deuren bij potentiële werkgevers. Tevens brengen wij graag passende vacatures bij je onder de aandacht. Na het achterlaten van je gegevens, nemen wij altijd persoonlijk contact met je op.

Ilse Vial, Manager financiën en administratie

Er wordt goed geluisterd en het één en ander wordt goed verwoord / vermeld in de vacature. Ook wordt geadviseerd wat de belangrijke punten zijn voor het uitzetten van de vacature. Zeer klantvriendelijk, contact wordt goed onderhouden en afspraken worden nagekomen.

Anniek Pit, P&O en Administratie

Fijne communicatie, korte lijntjes en dankzij de zoektocht van Talent in Finance de perfecte collega gevonden die goed past bij de functie en in ons team.

Martijn Wesseling, Head of Finance

Talent in Finance heeft ons op een prettige en pro actieve manier geholpen met de werving van onze nieuwe collega. Een club met aandacht voor de opdracht en werkelijk op zoek naar de beste match!

Jeroen Steffers, Manager Business Control

Het invullen van de vacature van Business Controller in deze markt was met het inhuren van Talent in Finance binnen no time geregeld!

Joris van den Heuvel, Manager Bedrijfsvoering

Met flair en humor heeft Maudy Lister geholpen om een Business Controller te vinden in een lastige markt. Prettige samenwerking met goed voorbereide kandidaten. Uiteindelijk hebben we een goede kandidaat gevonden, we kijken uit naar deze nieuwe samenwerking.

Gerben Vlieger, Teamleider FA

Quadraam onderwijs - Talent in Finance

Talent in Finance is al jaren lang het wervingsbureau voor Stichting Quadraam en voor het vervullen van een vacature in mijn team mocht ik voor het eerst samenwerken met Talent in Finance. Wat een fijne samenwerking, nu snap ik waarom zij al jarenlang verbonden zijn aan Stichting Quadraam. Mijn complimenten voor de hele organisatie, uiteindelijk hebben zij een perfecte kandidaat gevonden voor de functie binnen Quadraam.

Henry van Manen, Interim Register Controller

Ik had reeds goede ervaringen met Talent in Finance en ook met Maudy heb ik uitstekende ervaringen. Helder in communicatie en verwachtingen en strakke afspraken. We hebben gedurende de opdracht frequent contact en is zeer betrokken bij de uitvoering van de opdracht.

Ilse Mulder, Bedrijfs-economisch Adviseur

De persoonlijke benadering van de consultant van Talent in Finance werkt heel fijn. Er is regelmatig contact om te vragen hoe het gaat en zodoende blijft het contact tussen alle partijen warm, wat het proces enorm helpt. Geen standaardmailtjes, ingewikkelde teksten of gebakken lucht, maar enthousiasme en kennis van zaken.

Linda Spoolder, Manager Concern Control

Ik heb Jan leren kennen als een zeer proactieve, betrokken consultant. Hij weegt beide belangen af en weet dit goed over te brengen. De communicatie met Jan heb ik als prettig ervaren. Direct, korte lijnen en on the ball. Ik kijk met veel plezier terug op onze samenwerking met Talent in Finance.

Sandra Degen, Manager Zorgadministratie

Ik ken Maudy als een sprankelend persoon, open en integer. Zij heeft mij als consultant op een opdracht geplaatst die mij op het lijf geschreven was. Dit heb ik later ook meermaals als opdrachtgever mogen ervaren. Maudy is een echte vakvrouw, die een juiste inschatting weet te maken op zowel het zakelijke als het menselijk aspect.

Wat is jouw talent? Laat het ons weten!