Upload je CV

Talent in Finance helpt Finance & Control professionals bij het zetten van een volgende carrièrestap. Wij geven inzicht in mogelijkheden en kansen in de arbeidsmarkt en openen deuren bij potentiële werkgevers. Tevens brengen wij graag passende vacatures bij je onder de aandacht. Na het achterlaten van je gegevens, nemen wij altijd persoonlijk contact met je op.

Maudy Hellendoorn Managing Consultant & Founder
Gedreven
|
Vastberaden
|
Verbinder

‘Bepaal je eigen koers’

Mijn drijfveer is bijdragen aan vooruitgang. Verbinden en synergie creëren zodat er groei en ontwikkeling ontstaat. Dit kan een heel concreet resultaat zijn maar ook iets wezenlijks als ‘levensgeluk’. In alles wat ik doe, probeer ik te handelen vanuit mijn hart. Met oprechte interesse luister ik naar de mensen om mij heen, ik probeer inzicht en vertrouwen te geven zodat een ieder zijn eigen koers durft te varen. Ik geniet van waardevolle relaties met klanten en kandidaten en met alles wat ik in mij heb, streef ik naar de beste ‘match’!

Jan Smith Managing Consultant & Founder
Avontuurlijk
|
Eerlijk
|
Resultaatgericht

‘Kom in beweging’

Stil zitten kan ik niet. Ik vind het leuk om te sporten, nieuwe dingen te ontdekken en ik ben avontuurlijk ingesteld. In beweging komen is letterlijk en figuurlijk op mij van toepassing. Het is een prachtige metafoor op het gebied van werk en inkomen. Als je jezelf verder wilt ontwikkelen, of als je niet lekker zit. Beweeg! Verander, leer, ontdek en experimenteer; ‘Kom in beweging’. Ik nodig je uit om de eerste stap te zetten, de tweede neem ik graag samen met je.

Marlyn ten Hagen Consultant
Assertief
|
Energiek
|
Resultaatgericht

‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’

Een wellicht bekende spreuk maar dat is wel hoe ik in het leven sta. Hoewel ik nog relatief jong ben, beschik ik wel over een goede dosis mensenkennis, die ik zowel in mijn persoonlijke leven als in mijn professionele carrière kan gebruiken. Zowel privé als in mijn werk ga ik altijd het avontuur aan. Niet bang zijn, maar gewoon de kansen met beide handen aanpakken om zo de gestelde doelen te bereiken. Met een gezonde prestatiedrang en het doel om zowel kandidaat, als klant als mijzelf tevreden te krijgen. Zo ben ik te herkennen. 

Laura Versteeg Reruitment Partner
Integer
|
Mensgericht
|
Vrolijk

‘Ik ben een echt mensen-mens!’

Al ruim 18 jaar werk ik als recruiter in de werving en selectie, een vak dat me veel energie en voldoening geeft, juist door het persoonlijke en mensgerichte aspect. Het is mijn streven om de juiste lange termijn match voor zowel mijn opdrachtgevers- als kandidaten te creëren. Mijn oprechte nieuwsgierigheid in mensen maakt dat ik echt persoonlijk contact maak en daadwerkelijk kan aansluiten bij klantwensen. Daarin ben ik kritisch en kan ik veelal snel achterhalen waar iemands behoeftes en drijfveren liggen.

Ageeth Visscher Office Manager
Eerlijk
|
Enthousiast
|
Spin in 't web

‘Energy flows, where attention goes’

Niet mijn woorden, wél mijn manier van leven. Ik probeer elke dag de keuze te maken om blij te zijn met wat ik heb en wie ik ben. Genieten van het leven gaat me goed af, ik geloof er in dat het naleven van deze woorden daar een grote bijdrage aan leveren. Ik ben van nature een vrolijk persoon, eigenlijk krijg ik dat ook terug in m’n leven. Mooi toch, hoe dat werkt? Als Office manager ontzorg ik collega’s in hun dagelijkse werkzaamheden. Het uitwerken van kandidaat profielen, kandidaten uitnodigen, ruimtes reserveren, agendabeheer en boekhouding, laat het maar aan mij over. Heb je een afspraak met een van onze consultants? Grote kans dat je ergens in het proces mij ook zal spreken, ik sta je graag te woord! 

Marit Sellies Marketing medewerker
Betrouwbaar
|
Enthousiast
|
Nieuwsgierig

‘Everything you do now is for your future’

Als studente Communicatie ben ik nog druk bezig om de ins en outs van het vak te leren. Ik ben leergierig, gedreven en toch ook wel perfectionistisch. Nieuwe uitdagingen zijn soms spannend, maar geen reden voor mij om ze uit de weg te gaan. Met een combinatie van een frisse blik en creativiteit hoop ik nieuwe inzichten te kunnen brengen op het gebied van Marketing.