Upload je CV

Talent in Finance helpt Finance & Control professionals bij het zetten van een volgende carrièrestap. Wij geven inzicht in mogelijkheden en kansen in de arbeidsmarkt en openen deuren bij potentiële werkgevers. Tevens brengen wij graag passende vacatures bij je onder de aandacht. Na het achterlaten van je gegevens, nemen wij altijd persoonlijk contact met je op.

Maudy Hellendoorn Managing Consultant
Gedreven
|
Vastberaden
|
Verbinder

‘Bepaal je eigen koers’

Mijn drijfveer is bijdragen aan vooruitgang. Verbinden en synergie creëren zodat er groei en ontwikkeling ontstaat. Dit kan een heel concreet resultaat zijn maar ook iets wezenlijks als ‘levensgeluk’. In alles wat ik doe, probeer ik te handelen vanuit mijn hart. Met oprechte interesse luister ik naar de mensen om mij heen, ik probeer inzicht en vertrouwen te geven zodat een ieder zijn eigen koers durft te varen. Ik geniet van waardevolle relaties met klanten en kandidaten en met alles wat ik in mij heb, streef ik naar de beste ‘match’!

Remon Bomhof Senior Consultant
Betrokken
|
Enthousiast
|
Nieuwsgierig

‘Game, Set and Match’

Enthousiasme overbrengen op anderen, het gesprek aan gaan en de verbinding te leggen dat is alles waar het voor mij om draait als consultant werving & selectie. Ik ben altijd nieuwsgierig naar het verhaal achter de persoon en geloof dat je alleen door écht oprechte interesse te tonen goed kan begrijpen wat de wensen, behoeften of ambities zijn. Als uit het gesprek blijkt dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen – op korte of lange termijn - dan geeft mij dat een fantastisch gevoel. Ik sta klaar om het gesprek met elkaar aan te gaan en mijn kennis en ervaring met jou te delen en succesvol samen te werken. Dus kom maar op met die uitdaging!

Jan Smith Managing Consultant
Avontuurlijk
|
Eerlijk
|
Resultaatgericht

‘Kom in beweging’

Stil zitten kan ik niet. Ik vind het leuk om te sporten, nieuwe dingen te ontdekken en ik ben avontuurlijk ingesteld. In beweging komen is letterlijk en figuurlijk op mij van toepassing. Het is een prachtige metafoor op het gebied van werk en inkomen. Als je jezelf verder wilt ontwikkelen, of als je niet lekker zit. Beweeg! Verander, leer, ontdek en experimenteer; ‘Kom in beweging’. Ik nodig je uit om de eerste stap te zetten, de tweede neem ik graag samen met je.

Thomas de Krosse Consultant
Authentiek
|
Creatief
|
Nieuwsgierig

‘Curve? Lean in!’

“Vrijheid”. Het is voor mij een belangrijke drijfveer, zowel in werk als vrije tijd. Het gevoel van echte vrijheid ervaar ik vooral wanneer ik op mijn motor een vakantiereis maak. Het onderweg zijn naar een onbekende bestemming geeft me een gevoel van avontuur, onafhankelijkheid en rust. In werk functioneer ik goed in een omgeving waar ik de vrijheid heb om te ondernemen en mijn creativiteit de vrije loop kan laten. Wanneer ik de vrijheid in een proces krijg vind ik vanzelf de juiste route naar mijn eindbestemming: een blije opdrachtgever en kandidaat.

Ageeth Visscher Office Manager
Eerlijk
|
Enthousiast
|
Spin in 't web

‘‘Energy flows, where attention goes’’

Niet mijn woorden, wél mijn manier van leven. Ik probeer elke dag de keuze te maken om blij te zijn met wat ik heb en wie ik ben. Genieten van het leven gaat me goed af, ik geloof er in dat het naleven van deze woorden daar een grote bijdrage aan leveren. Ik ben van nature een vrolijk persoon, eigenlijk krijg ik dat ook terug in m’n leven. Mooi toch, hoe dat werkt? Als Office manager ontzorg ik collega’s in hun dagelijkse werkzaamheden. Het uitwerken van kandidaat profielen, kandidaten uitnodigen, ruimtes reserveren, agendabeheer en boekhouding, laat het maar aan mij over. Heb je een afspraak met een van onze consultants? Grote kans dat je ergens in het proces mij ook zal spreken, ik sta je graag te woord!