Upload je CV

Talent in Finance helpt Finance & Control professionals bij het zetten van een volgende carrièrestap. Wij geven inzicht in mogelijkheden en kansen in de arbeidsmarkt en openen deuren bij potentiële werkgevers. Tevens brengen wij graag passende vacatures bij je onder de aandacht. Na het achterlaten van je gegevens, nemen wij altijd persoonlijk contact met je op.

We halen het beste in jou naar boven.

Wat is jouw talent?

Je eigen talenten herkennen en benoemen en je persoonlijkheid omschrijven is lastig. Naar schatting heeft 1 op de 33 miljoen mensen dezelfde combinatie van talenten. In Nederland zou jij dus uniek kunnen zijn! De vraag is of jij jezelf ook zo herkent en presenteert? En hoe kom je erachter welke werkomgeving jou goed past? Wij kunnen jou daar bij helpen!

Talent in Finance bemiddelt HBO+ professionals binnen de afdeling Finance & Control (vast en interim). Wij geloven in persoonlijke betrokkenheid en transparantie. Wij werken altijd intensief samen met onze opdrachtgevers en werken uitsluitend exclusief aan opdrachten. Heldere verwachtingen en openheid van zaken, daar houden wij van!

Bekijk welke vacatures wij in portefeuille hebben. Interesse? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Hoe gaan we te werk?

  1. Na je sollicitatie, nemen we contact met je op.
  2. We voeren een Talent Gesprek (1 uur) bij ons op kantoor in Zwolle.
  3. Beide positief? Wij introduceren je bij onze opdrachtgever(s).
  4. Je gaat op gesprek bij de opdrachtgever. Meestal vinden er twee gespreksrondes plaats en vervolgens een arbeidsvoorwaardengesprek.
  5. Tijdens het gehele traject word je begeleid door een consultant van Talent in Finance. Wij zijn transparant gedurende het gehele proces.
  6. Gefeliciteerd! Je gaat beginnen in je nieuwe functie!

Talent in ontwikkeling

Meer inzicht in je eigen talent? Talent in Finance is DISC gecertificeerd en ondersteunt hiermee professionals in de bewustwording van zichzelf. Bewust jezelf leren kennen, zodat je ook bewust op zoek kunt gaan naar een omgeving passend bij jouw talent. Het creëren van persoonlijk leiderschap!

Wij werven onder meer voor de volgende bedrijven:

Van Staveren | Talent in Finance
Quadraam onderwijs - Talent in Finance
SPS in Putten | Talent in Finance